Monarchia-Risk 2008 Biztositásközvetítő és Vállalkozási Tanácsadó Kft.

Szolgáltatásaink

 1. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az Önök kockázatainak változásait, amely alapján a szerződések aktualizálását követően garantáljuk, hogy a kötvényben rögzített biztosítási események és feltételek alapján az Önök kárai megtérülnek.
 2. A szerződések éves felülvizsgálatánál, amennyiben szükséges megversenyeztetjük a kockázatokat és a díjat, így akár nagyobb engedményeket is el tudunk érni.
 3. A meglévő szerződések kezeléséhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok, a pénzügyi egyeztetések terhének az átvállalása.
 4. Káresemény esetén, a korrekt kárrendezés érdekében képviseletet látunk el a Biztosító kárszakértője és Önök között.
 5. A Monarchia-Risk 2008 Kft. vállalati ügyfélköréhez kapcsolódóan ellátjuk a munkatársaknak, mint magánszemélyeknek a képviseletét.

Társaságunk filozófiája és minőségi célkitűzései között szerepel, hogy ügyfeleink számára minden körülmények között elérhetőek legyünk, valamint 24 órán belül, de legkésőbb 48 óra leforgása alatt megkeresésükre érdemi választ tudjunk nyújtani!Az általunk közvetített termékek köre a következő:

 1. Vállalati vagyonbiztosítások / All risk
 2. Felelősségbiztosítások - ezen belül: általános-, egyedi-, szolgáltatási-, üzemeltetői- termék-, munkáltatói-, rendezvényszervezői felelősségbiztosítás
 3. Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás egyedi és flotta szerződések (6 db gépjármű esetén már óriási díjengedménnyel)
 4. Casco biztosítás egyedi és flotta szerződések (6 db gépjármű esetén már jelentős díjengedménnyel)
 5. Kollektív élet és balesetbiztosítások
 6. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások
 7. Egészségpénztári szolgáltatások

Megalakulásunkat követően több nemzetközi háttérrel rendelkező nagyvállalatot és céget, valamint a közigazgatásban tevékenységet folytató intézményt tudhatunk ügyfeleink soraiban.

Minden eddigi eredményünket elhivatottságunknak és munkánknak köszönhettük. Hisszük, hogy az Önök számára is olyan ajánlattal fogunk tudni szolgálni, amellyel versenytársaink nem rendelkeznek.

Örömünkre szolgálna, ha a közeljövőben személyesen is felkereshetnénk Önöket.

H-1114 Budapest, Magyari István u. 2. III. emelet 4.  |  Telefon: +36/1/279-0251  |  Fax: +36/1/279-0250  |  E-mail: info@monarchiarisk.hu