Monarchia-Risk 2008 Biztositásközvetítő és Vállalkozási Tanácsadó Kft.

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Monarchia-Risk 2008 Kft. tevékenységét. Cégünk a pénzügyi tanácsadói és szolgáltatói területen 2008. áprilisától működik.

Fő tevékenységünk kockázatelemzésből, biztosítási fedezetekhez kapcsolódó tanácsadásból, valamint a biztosítási üzletág szolgáltatásainak (kárrendezés és fizetési egyenlegek figyelése) koordinálásából áll. Szoros partneri kapcsolatban vagyunk a magyarországi biztosítási piacon megtalálható jelentősebb Biztosítótársaságokkal, valamint több Önkéntes Nyugdíj- és Egészségpénztárral is együttműködési szerződést írtunk alá.

Folyamatosan monitoringoljuk ezen ágazat befektetési eredményeit, ezáltal biztosítva ügyfeleink számára a hosszútávon elérhető hozam-maximumot.

A biztosítási tanácsadók szerepe továbbra is fontos szerepet tölt be egy nagyvállalat életében, hiszen a jól megválasztott fedezetvásárlás és az ehhez kapcsolódó kockázatok menedzselése (risk management) a vállalati vagyon-portfólió eredményes működtetését biztosítja. Egy esetlegesen bekövetkező súlyosabb káresemény következtében pedig a vállalat továbbélését jelentheti egy jól megkötött biztosítás.

Mivel a kockázat felmérést minden nagyvállalati szegmensben tevékenykedő biztosítási alkusz cég jól ismeri, jogosan merül föl a kérdés, hogy mégis miben nyújtunk mi többet a versenytársainknál?

Tevékenységünk során a fő hangsúlyt az ügyfél-centrikus kiszolgálásra és ügyintézésre fektetjük. Mivel a vállalatirányítási tevékenység részének „viszonylag elenyésző” százaléka a vállalat biztosításainak és azokkal kapcsolatos teendőknek az ellátása, ezért egyik legfontosabb célunk, hogy az Önök számára a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb és jól áttekinthető kommunikációt biztosítsunk ezen a területen.

Amennyiben Önök több biztosító társasággal szerződtek, úgy jogos igényként jelenik meg a kockázatkezelési, pénzügyi és biztosításkezelési átláthatóság, naprakészség, amely ilyen körülmények között nem biztosított.

A Monarchia Risk 2008 Kft szakember csapata több éves kockázatelemzési, pénzügyi, állománykezelési, HRM és kárrendezési biztosításszakmai tapasztalattal rendelkezik, így garantáljuk, hogy Önök bármilyen biztosításszakmai kérdésben csak egy ponton (rajtunk keresztül) kell, hogy kapcsolódjanak a Biztosítási üzletág egészéhez.

H-1114 Budapest, Magyari István u. 2. III. emelet 4.  |  Telefon: +36/1/279-0251  |  Fax: +36/1/279-0250  |  E-mail: info@monarchiarisk.hu